Logoen for Merinokvartalet.
 • An image uploaded to the post.
 • An image uploaded to the post.
  KOM PÅ VISNING I MERINOKVARTALET
  Nå kan du komme på visning i akkurat den leiligheten du ønsker å kjøpe i Merinokvartalet. Byggeprosessen skrider fremover i forrykende tempo, og du kan nå se konturene av samtlige leiligheter i prosjektet.
  Det er nye kontaktpersoner på salg i Merinokvartalet. Har du små eller store spørsmål kan du når som helst ringe, sende melding eller mail til Kim eller Susanne. Vi er i visningssenteret hver eneste tirsdag og torsdag fra 16:30 til 17:30, men du kan gjerne ta kontakt med oss for privatvisning utenom dette.
  An image uploaded to the post content.
  Kim Rene Henne,
  924 35 746
  ,
  krh@eie.no
  Susanne Hulsman,
  915 58 863
  ,
  shh@eie.no
  Sees på visning!
  Denne posten ble publisert for
  An image uploaded to the post.

  Her ligger alt ligger til rette for et godt naboskap!

  I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet. Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode venner og naboer. ☀️
  Denne posten ble publisert for
  An image uploaded to the post.

  En sentral beliggenhet i Ytre Sandviken!

  I Merinokvartalet bor du med nærhet til sjø, fjell og natur, samtidig som du har kort avstand til byens pulserende liv.
  Nord for Bergen sentrum, like ved NHH, ligger Biskopshavn og Breiviken, og som navnet tilsier er vi her tett på sjølinjen og byfjorden. På tomten følger vi i sporene til historisk norsk industri, og med henblikk på stedets historie og karakter tar vi med oss disse linjene inn i boligprosjektet Merinokvartalet. Med en sentral beliggenhet i Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder.
  Denne posten ble publisert for
  An image uploaded to the post.

  Velkommen til Merinokvartalet sin nyhetsfeed!

  Merinokvartalet vil bestå av 1-6 roms boliger og kommer i et veletablert område i Ytre Sandviken, like ved sjølinjen og byfjorden.
  Det gamle Merinospinneriet vil transformeres til et attraktivt nabolag med moderne leiligheter og flotte fellesområder. Merinokvartalet vil bestå av ulike boligtyper på mellom 35-164 kvm noe som gjør at du enkelt kan finne den boligen som passer din livsstil best.
  Vi ser frem til å holde deg oppdatert og salg og fremdrift!
  Denne posten ble publisert for